LED világítás

Irodai led


Az irodákban, irodaházakban is egyre inkább elterjedt és kedvelt világítás a LED világítás. A munkakörnyezet környezet egyik alapvető szempontja a komfortérzet, ennek egyik sarokpontja a világítás.

A szemnek sokkal jobb a hagyományos szénszálas izzóknál, vagy a neonnál egyaránt, mivel mindkét világításforma vibrálása, a neon élessége zavaró lehet.

A LED-nél ezek nincsenek, így máris fokozható a komfortérzet, és az előbbiekben említett LED világítási típusokat kombinálva, maximális szembarát megoldások születhetnek, mivel pl: a LED spottal akár irányítottan is megvilágíthatóak bizonyos területek, munkaállomások, íróasztalok.

A költséghatékonyság nem csak a közvetlen világítási költségek csökkenésében mutatható ki, hanem a már említett nagy előnye a LED világításnak, hogy a LED világító eszközök nem forrósodnak fel, így nem melegítik a környezetüket, ezáltal nyáron a klíma költségek is jelentősen csökkennek.

 

Ha Önnek az irodában fontos a környezettudatosság, és az energiatakarékosság egyaránt, valamint a munkavállalók és saját környezetének komfortfokozata, úgy Önnek kiváló választás a LED világítás.