LED világítás

Led reflektor


Bemutatjuk a LED reflektorokat, amik az alacsony fogyasztásuknak és jelentősen hosszú élettartamuknak köszönhetően, egyre inkább kezdik kiszorítani hagyományos társaikat a világítástechnika területéről.

 
A LED reflektorok az alábbi területeken a legkeresettebbek:Külső épület megvilágításoknál

Lakásban, irodában és középületekben egyaránt - fő világításaként

Dekorációs világításra

Üzletek, szórakozóhelyek, plázák dekorációs világítására

Terek, parkok, középületek kivilágítása

Színpadi világításraMiért válassza a LED reflektort hagyományos társaik helyett?


o Alacsony rezsiköltség – Ön mindenképp többet fizet a hagyományos reflektoroknál a hő veszteség miatt! A LED reflektornál szinte nincs is hő veszteség, ezért a hagyományos reflektorokhoz képest közel 80%-al alacsonyabb fogyasztás is elérhető!

 

o Extra hosszú üzemidő - A sötétben töltött órákat, és a folyamatos karbantartást felejtse el! A LED reflektor üzemóráinak száma, a többszöröse, a piacon kapható többi reflektorokhoz viszonyítva! Egyes típusokkal akár a 100 000 órás üzemidő is elérhető, de még a „leggyengébb” teljesítményű LED reflektorok is minimálisan elérik a 30 000 órás élettartamot!

 

o Ütésálló – A LED reflektor maximálisan strapabíró, ennek is köszönheti egyedülállóan hosszú élettartamát.

 

o Környezetvédelem – Ha Önnek is fontos a fenntartható fejlődés, és környezetének védelme, sokat tehet érte, ha a LED reflektorokat választja, mivel az alacsony energiafelhasználás mellett, a hosszabb élettartamnak köszönhetően, ritkábban kell cserélni, ezáltal kevesebb hulladék képződik.Kérem, senki ne keverje össze a leddiszkont által forgalmazott led reflektorokat, a más forgalmazók által kínált, 2800-3300 forintos led reflektorokkal, amik egy méterről csak 110-150 lux! Ennek tükrében természetesen az általuk feltüntetett 700-950 lumen is hazugság! Én is kaptam ebből a 5 dolláros termékből mintát, de nem forgalmazom, mert nagyon gyenge a lumen/watt arány 35-40 lumen/watt! Tehát egy 50W halogán reflektort se vált ki! Az új rendkivül olcsó led reflektorok, amikkel elvan árasztva a piac, 40%-al könyebbek, az általunk forgalmazottnál, ezért sokkal rosszabb a hűtése, így nem fognak tartani 2 évig! A leddiszkont által forgalmazott „A” jelű led reflektor garantáltan 10 watt és 280 lux 1 méterről! Ez a 10 wattos termék más termékekkel ellentétben ténylegesen kiváltja a hagyományos 100 wattos reflektort, ami 1 méterről 280 lux! 'A' JELŰ LED REFLEKTOR: EXTRA ERŐS FÉNY, AKÁR 30%-AL NAGYOBB FÉNY A B JELŰHÖZ KÉPEST+1,3M KÁBEL+DUGVILLA A „B” jelű 10 wattos 240 luxot tud! A "B" jelű led reflektorok csokival, kábel és dugvilla nélkül vannak csomagolva! Minden life light led reflektorra a garancia 2 év!