LED világítás

Led szalag


 

Bemutatjuk a LED szalagot, amely innovációt jelent a dekorációs felhasználás és rejtett világítás palettáján. Ha szeretne egyedi fényhatásokat elérni otthonában, mindezt úgy, hogy jelentős megtakarítást is elérhet a jelenlegi hagyományos világításhoz képest, akkor a LED szalag a megoldás!


Miért érdemes LED szalagot alkalmazni?


Mert a LED szalagok esetében is elérhető a LED világítás összes előnye: az energiatakarékos felhasználás, az akár 80%-al kedvezőbb villanyszámla a hagyományos izzókkal történő világításhoz képest.

 

Mert átlagos élettartamuk meghaladja akár az 50 000 órát is. Ami annyit jelent, hogy ha napi 8 órában át világítunk vele, akkor elég kb. 17 évente cserélni, ami a rejtett világítások esetében nem egyszerű dolog, ezért a LED szalag élettartama óriási lépéselőny lehet.

 

Mert jelentős a felhasználási és alkalmazási területe: egyaránt alkalmas, rejtett világítások kialakítására, dekorvilágításra, utak, útvonalak jelzésére, szórakoztató létesítményekben, kulturális intézményekben és repülőgépeken hangulatvilágítás kiépítésére, vészkijáratok, folyosók világítására, nézőtéri folyosók, szék közötti utak megvilágítására valamint lépcsők hangsúlyozására is. De ezen felül a LED szalagok felhasználásának száma szinte végtelen, a kreativitás, és az ötletesség függvényében.

 

Mert kaphatóak szinte az összes színárnyalatban: Pl: a fehér minden (hideg, meleg, természetes) árnyalatában, különböző színekben, továbbá az RGB technológiával elérhető bármilyen különleges szín és/vagy fényhatás.

 

Mert a LED szalag egyaránt megállják a helyüket önálló és kiegészítő világításként is.