LED világítás

Utcai led


A kültéri LED világítás felhasználási területei és alkalmazásai is szinte korlátlanok, ahol egyáltalán világítás található.

Legyen szó családi házak, középületek kültéri megvilágításáról, kerti jelzővilágításról, de akár települések köztéri világításáról minden esetben hosszú távú befektetésnek számít átállni a LED világításra. Utcák, terek, középületek, intézmények kivilágítására, célzott megvilágítására is alkalmas.

Jelentősen csökkennek a költségek, ami egy kistelepülésnél vagy közintézmény esetében kiemelten hangsúlyos szerepet kap.

 

Mivel itt is kihasználható a LED világítás végtelen számú színspektruma, így a közterek, műemlékek, középületek akár egyedi színhatásokkal is különlegessé tehetőek.

 

Vannak kifejezetten utcai felhasználásra gyártott Led világítótestek, utcai lámpák, de az előzőekben bemutatott LED reflektorok is alkalmasak, és elterjedtek kültéri világítási formaként.

 

Ne kössön kompromisszumot, csökkentes energiaköltségeit akár 80%-al, és válassza a hosszú üzemidejű LED világítást, mivel a kültéri világítótestek esetében az sem elhanyagolható, hogy a hosszú élettartam miatt ritkábban igényel cserét, karbantartásra is minimális szükség van, mivel a LED technológia termékei szinte törhetetlenek.